Aanbevelingen

Casper Kuijpers Accountmanager

Kleur advies; ik stond er zelf ietwat sceptisch tegenover. Mijn criterium voor kledingkleur was voorheen: ‘vind ik dit een mooie kleur?’. Na een consult bij Hetty, die dit met veel enthousiasme en passie weet uit te voeren, heeft ze mij de kracht van kleur in laten zien. Nu weet ik waarom mij favoriete blouse mijn favoriete blouse is.. Een aanrader voor eenieder die meer uit zijn kleding wilt halen!

Joyce van den Eijkel-Burger
Mediator & Coach

Hetty heeft mij een uitgebreid kleuradvies gegeven en ondertussen ondersteund ze af en toe ook onze stichting Stijlvol Solliciteren hierbij. Ze is bevlogen en kan je echt alles vertellen over wat kleur voor je doet. Met haar professionele houding kijkt ze ook zo door smaak heen, luistert er wel naar en kan je vervolgens een kleurnuance laten zien die wél bij je past en waardoor je een betere uitstraling krijgt. Echt een aanrader als je geïnteresseerd bent in wat kleuren voor je kunnen doen om een beste eerste indruk achter te laten! Dank je wel Hetty!

Vivian ter Huurne
Weddingplanner

Hetty is een gepassioneerde vrouw met veel liefde en kennis voor het vak! Een fijne vrouw om mee te werken en die je een eerlijk en goed advies geeft. Absoluut een aanrader om een sessie bij haar te boeken!