Styling

Kleding en uiterlijk zeggen ontzettend veel over een persoon. Denk aan professionaliteit, serieus, aardig, spontaan, open, gesloten etc.
Als je kleding een verlengde van je persoonlijkheid is, dan zit je lekkerder in je vel en kom je zelfverzekerder over.

Het geheim van een goed stijladvies is gebaseerd op verhoudingen, balans en illusie!
Je lichaamstype, persoonlijkheid en levensstijl vormen de basis voor een advies.

Mode is geweldig, maar niet elke trend is voor iedereen geschikt. Als je weet wat je goed staat kun je items selecteren die wat voor je doen en waarin je je zelf bent, dit geldt voor elk budget.

Kleuradvies vind ik geweldig; alles begint met kleur, het kiezen van je kleding, accessoires en voor de dames de make-up en haarkleur. De enige manier om een juiste analyse te doen, is met de professionele kleuranalyse doeken. Verkeerde kleuren maken je bleek en de juiste kleuren zullen je persoonlijkheid en uitstraling extra ondersteunen!

De kleding combineert gemakkelijk, wallen en lijntjes vallen minder op en je scant met je 96 kleurenwaaier langs de rekken, hoe makkelijk is dit!
Na een kleur en stijladvies is er ook een mogelijkheid voor het opruimen en sorteren van je kledingkast en personal shopping.

Je hebt de mooiste, beste en sterkste uitstraling als je kleding draagt in je eigen kleuren, passend bij jouw figuur en in je eigen stijl. Dit geldt voor zowel zakelijke als vrijetijdskleding.