Trouwen

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen, wat een fantastisch vooruitzicht!
Op zoek naar jullie mooiste trouwkleding!

Nu moet er veel geregeld worden, je haalt wat tijdschriften in huis en kijkt op Pinterest om o.a. een trouwjurk te zoeken. Je hebt een jurk in gedachten, maar je vraagt je af of deze wel bij je staat, want wat is jouw perfecte trouwjurk? En wat is jouw persoonlijke stijl, want iedereen is anders.

Ben je misschien basic-chique, romantisch, natuurlijk of extravagant, want veel mensen weten niet wat hun persoonlijke stijlen zijn. Wat past bij jou en waar voel jij je prettig in!
Het volgende moment denk je, in welk model trouwjurk komt mijn figuur het beste uit?

Het type trouwjurk dat geschikt is voor een bruid met een recht figuur is totaal anders dan de perfecte jurk voor een vrouw met een appel of een peer figuur. En welke stoffen en dessins wil je?

Voor hem zijn er ook heel veel stijltips om rekening mee te houden. Is hij lang of niet zo groot, wat voor model jasje, recht, minder of licht getailleerd. Wat voor revers, boordtype of overhemd? Model, stofkeuze van je broek, schoenen etc.

Wat de kleuren betreft; zijn jullie mooier in spierwit, gebroken wit, roomwit of zandwit, dit geldt ook voor alle andere kleuren, koele of warme blauw?

Wil jij weten hoe jij op een van de mooiste dagen van je leven op je allermooist bent? Ik kan je daarbij helpen, met mijn kennis van persoonlijke styling, kleurenleer en visagie, van schoen tot kapsel en je bloemboeket kan ik met je bespreken.

Voor de interieurstyling kunnen jullie ook bij mij terecht!
Ik ga voor HET totale plaatje als jullie dat willen!

Jullie hebben de mooiste, beste en sterkste uitstraling als je de kleding draagt in je eigen kleuren, passend bij jullie figuurtype en stijlen!

Dit complete stylingsadvies is voor de rest van je leven: het geldt voor zowel zakelijke als vrijetijdskleding