Goed voorbereid de zoektocht beginnen naar jullie mooiste trouwkleding!

Ik kan jullie daarbij helpen met mijn kennis van persoonlijke styling, kleurenleer en visagie, van top tot teen. Jullie hebben veel aan je hoofd omdat er veel geregeld moet worden en daarom zou het fijn zijn, dat jullie goed voorbereid zijn voordat je de bruidswinkels in gaat om trouwkleding te passen. De kennis van kleuren en peroonlijke styling is niet in de mode-en bruidszaken, dus hoe fijn is het om duidelijk aan de verkoopmedewerkers en jullie entourage jullie beste kleuren en stijlen uit te leggen.

Na het algeheel stylingsadvies weten jullie je:

  • Beste kleuren; je kan alle kleuren hebben afhankelijk van de juiste menging, de koele of de warme variant en door gebruik van kleuranalysedoeken zie je de ondertoon van je huid, dit is genetisch bepaalt en dit doe je eenmalig. Goede kleuren halen je op, terwijl verkeerde kleuren je bleek maken. Een voorbeeld van een koele wit is o.a. spierwit en een warme wit is o.a. roomwit.
  • Persoonlijke stijlen; hiermee krijg je inzicht in jouw lichaamsbouw en persoonlijkheden.
  • Welke persoonlijke accessoires, stoffen en dessins passen bij jullie.
  • De trouwkleding past bij jouw aanstaande en de locatie.

Mooie bijkomstigheid is dat je nu nog beter weet welke interieurstyling je mooi vindt, door deze verdieping is het dus makkelijker om hier keuzes in te maken.
Het stylingsadvies bespaart uiteindelijk tijd, geld en miskopen.
Als jullie willen kan ik helpen met het shoppen, het feest kan beginnen!

Voordat jullie je zoektocht beginnen naar jullie trouwkleding beluister dan onderstaande Podcast